Nye prosjekt på Golfbanen

15. april, 2021

Takka vera gåve frå Sparebanken Vest sitt Eldsjelfond kan vi no setje i gang med å lage treningsfelt for barn og unge. Trening kan ikkje føregå på sjølve banen når den er open for spel og turnering. Vi treng derfor eit treningsområde med green, chip/pitch og bunker som kan nyttast til trening heile tida av alle som ynskjer det. Sentralt på golfbanen på Børve er det eit område som er for det meste sikra med tryggleiksnett mot drivingrange og utslagsområde for ordinært spel, som vil vera godt egna til føremålet. Området er om lag 50x40m. Les meir her.

Arbeidet vil starte opp i vår. På vegne av alle brukarane av golfbanen seier vi tusen takk til generalsponsoren vår