1. Seniorturnering

20. april, 2021

Veret viste seg frå si beste side då 25 ivrige spelarar deltok på ein bane som bar preg av at kong vinter ikkje heilt hadde sleppt taket. Ein del ballar vart slått i snø, og mange greenar var humpete og uforutsigbare. Med det i tankane var det imponerande å klare +1 eller +3 som ein del klarte. Vinnarane vart Vidar Østerbø og Marit Slaattelid Skeie. I menn +70, ny klasse i år, gjekk Asbjørn Skjelvan av med seieren. Vi gratulerer alle saman! Resten av resultata finn du i golfbox.

Sigbjørn Laupsa var klar for sesongen – dessverre klikka pc’n så resultata kom ikkje opp på veggen i Lunden som planlagt.