1. Seniorturnering

20. april, 2021

Veret viste seg frå si beste side då 25 ivrige spelarar deltok på ein bane som bar preg av at kong vinter ikkje heilt hadde sleppt taket. Ein del ballar vart slått i snø, og mange greenar var humpete og uforutsigbare. Med det i tankane var det imponerande å klare +1 eller +3 som ein del klarte. Vinnarane vart Vidar Østerbø og Marit Slaattelid Skeie. I menn +70, ny klasse i år, gjekk Asbjørn Skjelvan av med seieren. Vi gratulerer alle saman! Resten av resultata finn du i golfbox.

Sigbjørn Laupsa var klar for sesongen – dessverre klikka pc’n så resultata kom ikkje opp på veggen i Lunden som planlagt.

Andre innlegg

Barnegolf

Kvar tirsdag kl 18 er det barnegolf på golfbanen på Børve. Denne tirsdagen var det full aktivitet, først med litt individuell instruksjon på driving rangen av trenar Michael Iversen, for så å gå ut på hol 3 og prøve å slå frå den nye "Oransje Tee". Alle hol har no...

2. Seniorturnering

Kveldens suverene vinnarar vart Bjørg Døssland (vi beklagar tidlegare feil) og Svein Johannes Stuve. I klassen menn +70 vann Olav Tr. Torpe. Korleis dei andre deltakarane gjorde det, kan du lese i Golfbox. I regn og til tider sterk vind stilte 15 vaksne menn og 7...

Ny ballvaskemaskin!

Ny maskin til å vaske range ballane er no på plass på driving rangen takka vere ein fin dugnadsgjeng og spesielt Jon Klyve som skaffa maskina. Jon Klyve, Kjell Bleie og Vigleik Skeie i aksjon.