168 slopede baner

13. oktober, 2021

Hardanger golfklubb fekk ein triveleg e-post for eit par dagar sidan som vi har fått lov til å publisere av Jostein Nordin. “Jeg fullførte et prosjekt hos dere i går. Det var min siste bane av et prosjekt med å spille alle 168 slopede baner i Norge. Dere har en spesiell bane en av de fineste 6 hullsbanen i landet, definitivt den med flottest utsikt, og kanskje den hardeste banen i landet å gå. Men det er jo perfekt med mye bakker når en er i Hardanger😊. Når en har spilt så mange baner som meg er det også kjekt å komme til en bane som er så spesiell, selv om det er mye blinde slag og mange rare stillinger å stå i. Heldigvis trafff jeg tre hyggelige karer som jeg spilte sammen med så de guidet meg gjennom.”

Av ein av dei “trivelege karane”, Eirik Skåre, fekk vi tilsendt dette bildet

Jostein Nordin

P.S. Han mista ein grå strikkegensar med eit gult Nikon merke, så viss du finn den er det fint om du melder frå til hardangergolfklubb@gmail.com

Barnegolf