168 slopede baner

13. oktober, 2021

Hardanger golfklubb fekk ein triveleg e-post for eit par dagar sidan som vi har fått lov til å publisere av Jostein Nordin. “Jeg fullførte et prosjekt hos dere i går. Det var min siste bane av et prosjekt med å spille alle 168 slopede baner i Norge. Dere har en spesiell bane en av de fineste 6 hullsbanen i landet, definitivt den med flottest utsikt, og kanskje den hardeste banen i landet å gå. Men det er jo perfekt med mye bakker når en er i Hardanger😊. Når en har spilt så mange baner som meg er det også kjekt å komme til en bane som er så spesiell, selv om det er mye blinde slag og mange rare stillinger å stå i. Heldigvis trafff jeg tre hyggelige karer som jeg spilte sammen med så de guidet meg gjennom.”

Av ein av dei “trivelege karane”, Eirik Skåre, fekk vi tilsendt dette bildet

Jostein Nordin

P.S. Han mista ein grå strikkegensar med eit gult Nikon merke, så viss du finn den er det fint om du melder frå til hardangergolfklubb@gmail.com

Andre innlegg

Banen er stengt

Frosten har komt, og for å ivareta greenane og banen er det bestemt å stengje for i år. Takk til alle medlem og besøkjande ved Hardanger Golfklubb denne sesongen!

Siste sjanse!

Årets siste turnering! Førstkomande søndag kl 12.00 vert det arrangert scrambleturnering. Ein speler då 2 og 2, eller 3 og 3 saman på lag, med den best plasserte ballen til ei kvar tid. Etter turneringa vert det servert kaffi og vafler i klubbhuset med premieutdeling...

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!