Denne veka

22. august, 2021

I morgo, mandag 23.august er det nest siste seniorturnering! Meld deg på i Golfbox. Tysdag er det Barnegolf igjen klokka 18! Alle er velkomne! Torsdag er det mest truleg årets siste “Vegen til Golf” kurs med start klokka 17.30 på rangen – les meir i eigen post på heimeisda! Same kveld er det styremøte i klubben – har du noko du vil me skal ta opp, send oss ei melding til Hardangergolfklubb@gmail.com Søndag 29.august er det Klubbmeisterskap – påmelding i Golfbox.

Barnegolf

Bra oppmøte på barnegolf i dag!Ny moglegheit neste torsdag 17:30

Barnegolf torsdag 16.mai

På torsdag (i morgon) er det ny runde med barnegolf kl17:30-18:30. Tilbod for 1-7. klasse. Me møtast på rangen i finværet. 😉 Ta med ungen, uansett om ein har spelt før eller ikkje! MvhSondre og Michael