Første Serieturnering, Minglegolf og Barnegolf

29. april, 2021

Alt dette har skjedd denne veka. I går var det årets første seniorturnering med 17 deltakarar – 5 av desse var damer, og det var gledeleg auke frå i fjor! Vinnarane vart Christoffer Gjerde og Randi Hjemlestad. Vi gratulerer! Resten av resultata finn du i Golfbox. Sjekk kalendaren på sida her for å finne ut når neste gong er – meld deg på i Golfbox!

Tirsdag var det Minglegolf og Barnegolf – her er det plass til fleire sjøl om det møtte 5 ungar. Kanskje nokon foreldre har lyst til å prøve golf medan ungane er på kurs? I så fall har vi utstyr til låns! Dette er faste aktivitetar som går kvar tysdag klokka 18 fram til 15.juni.

Andre innlegg

Barnegolf

Kvar tirsdag kl 18 er det barnegolf på golfbanen på Børve. Denne tirsdagen var det full aktivitet, først med litt individuell instruksjon på driving rangen av trenar Michael Iversen, for så å gå ut på hol 3 og prøve å slå frå den nye "Oransje Tee". Alle hol har no...

2. Seniorturnering

Kveldens suverene vinnarar vart Bjørg Døssland (vi beklagar tidlegare feil) og Svein Johannes Stuve. I klassen menn +70 vann Olav Tr. Torpe. Korleis dei andre deltakarane gjorde det, kan du lese i Golfbox. I regn og til tider sterk vind stilte 15 vaksne menn og 7...

Ny ballvaskemaskin!

Ny maskin til å vaske range ballane er no på plass på driving rangen takka vere ein fin dugnadsgjeng og spesielt Jon Klyve som skaffa maskina. Jon Klyve, Kjell Bleie og Vigleik Skeie i aksjon.