Første Serieturnering, Minglegolf og Barnegolf

29. april, 2021

Alt dette har skjedd denne veka. I går var det årets første seniorturnering med 17 deltakarar – 5 av desse var damer, og det var gledeleg auke frå i fjor! Vinnarane vart Christoffer Gjerde og Randi Hjemlestad. Vi gratulerer! Resten av resultata finn du i Golfbox. Sjekk kalendaren på sida her for å finne ut når neste gong er – meld deg på i Golfbox!

Tirsdag var det Minglegolf og Barnegolf – her er det plass til fleire sjøl om det møtte 5 ungar. Kanskje nokon foreldre har lyst til å prøve golf medan ungane er på kurs? I så fall har vi utstyr til låns! Dette er faste aktivitetar som går kvar tysdag klokka 18 fram til 15.juni.

Andre innlegg

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!

Årets klubbmeisterskap!

Sundag 3. september gjekk det gjeve klubbmeisterskapet av stabelen. Véret viste seg ikkje frå si beste side, men mange varta opp med lave scorar og birdiar innimellom. På herresida vart det Jon Klyve som gjekk runden på lavast score, mens Astrid Sundfjord stakk av med...

Klubbmeisterskap

Søndag 3. september kl 15:00 går klubbmeisterskapet av stabelen. Me vonar at så mange som mogleg vil delta! Me stiller med café, og flotte baneforhold. Spelarar i alle aldrar er velkomne og det vert delt ut pokal i følgjande aldersklassar: Junior herrer Junior dame...