Første Serieturnering, Minglegolf og Barnegolf

29. april, 2021

Alt dette har skjedd denne veka. I går var det årets første seniorturnering med 17 deltakarar – 5 av desse var damer, og det var gledeleg auke frå i fjor! Vinnarane vart Christoffer Gjerde og Randi Hjemlestad. Vi gratulerer! Resten av resultata finn du i Golfbox. Sjekk kalendaren på sida her for å finne ut når neste gong er – meld deg på i Golfbox!

Tirsdag var det Minglegolf og Barnegolf – her er det plass til fleire sjøl om det møtte 5 ungar. Kanskje nokon foreldre har lyst til å prøve golf medan ungane er på kurs? I så fall har vi utstyr til låns! Dette er faste aktivitetar som går kvar tysdag klokka 18 fram til 15.juni.