Generalsponsoren vår

6. mai, 2021

På vegne av Sparebanken Vest overrekte banksjef Lars Audun T. Torvik ei forseinka julekalendargåve til leiaren i golfklubben, Vidar Østerbø. Teksten på bilete seier, “Hardanger golfklubb får 40.000 frå SparebankenVest sin julekalendar 2020. Pengane skal gå til investering i bærekraftig vedlikehald.
Skal vi ta vare på det verdifulle vi har her på Vestlandet, gjer vi det saman – for saman gjer vi det betre.”

På vegne av alle medlemmene seier vi tusen takk og lovar at pengane skal investerast i bærekraftig vedlikehald!

Barnegolf

Bra oppmøte på barnegolf i dag!Ny moglegheit neste torsdag 17:30

Barnegolf torsdag 16.mai

På torsdag (i morgon) er det ny runde med barnegolf kl17:30-18:30. Tilbod for 1-7. klasse. Me møtast på rangen i finværet. 😉 Ta med ungen, uansett om ein har spelt før eller ikkje! MvhSondre og Michael