Golfkurs 19. juni

10. juni, 2024

Ynskjer du å læra deg golf før sommaren er i gang? Då er du nøydd å bli med når Hardanger golfklubb arrangerer golfkurs 19.06 kl. 17.30-20.30! Dette er det siste kurset me arrangerer før sommaren. Kurset vil gi deg ei praktisk innføring i kva golf handlar om, og omfattar trening i teknikk, reglar, sikkerheit og etikette på golfbana.

Kurset er delt over to gangar. Den fyrste gangen er onsdag 19.06. den andre gangen blir avtalt på kurset.

Vegen til golf (VTG) kostar 1900 for vaksne og kr 600 for juniorarDet året du gjennomførar VTG-kurs får du gratis medlemskap og spelerett ut året! Året etter gjennomført VTG-kurs får ein gratis spelerett, men må betale årsmedlemskap (spelerett betyr at du kan spele fritt på bana). 😁 📞 Påmelding og spørsmål sendast til Harald Buene 99384085

Grillturnering 29. juni

HGK inviterar til ei trivelig scrambleturnering (lagturnering) laurdag 29.06 kl. 16.00. Etter at alle har spelt 12 hol blir det servering av grillmat i Lunden. Her får ein ei super moglegheit til å bli betre kjend med ei andre som spelar golf i klubben, samstundes som...

Barnegolf