Litt nytt på banen

13. juni, 2021

No har vi lagt ut registreringsbok i kassen på veggen ved driving rangen – skriv deg inn i den før du går ut på banen. På grunn av smittevern er det best om du brukar eigen penn eller blyant, viss ikkje må du hugse å sprite deg etter bruk.

Du lurer kanskje på kva dei oransje markørene på banen er for noko? Dei markerer juniorutslag, og er såleis meint for barn og ungdom, men kan sjølsagt brukast av andre og.

Så til det som ikkje er greit, visste du at både snusputer og sigarettfilter inneheld mikroplast? Dessutan kan det ta opp til 10 år å nedbryte dei i naturen. Konklusjon, ta brukte snusputer og sigarettsneiper med deg heimatt!

Andre innlegg

Golfkurs 19. juni

Ynskjer du å læra deg golf før sommaren er i gang? Då er du nøydd å bli med når Hardanger golfklubb arrangerer golfkurs 19.06 kl. 17.30-20.30! Dette er det siste kurset me arrangerer før sommaren. Kurset vil gi deg ei praktisk innføring i kva golf handlar om, og...

Grillturnering 29. juni

HGK inviterar til ei trivelig scrambleturnering (lagturnering) laurdag 29.06 kl. 16.00. Etter at alle har spelt 12 hol blir det servering av grillmat i Lunden. Her får ein ei super moglegheit til å bli betre kjend med ei andre som spelar golf i klubben, samstundes som...

Barnegolf

Bra oppmøte på barnegolf i dag!Ny moglegheit neste torsdag 17:30