Litt nytt på banen

13. juni, 2021

No har vi lagt ut registreringsbok i kassen på veggen ved driving rangen – skriv deg inn i den før du går ut på banen. På grunn av smittevern er det best om du brukar eigen penn eller blyant, viss ikkje må du hugse å sprite deg etter bruk.

Du lurer kanskje på kva dei oransje markørene på banen er for noko? Dei markerer juniorutslag, og er såleis meint for barn og ungdom, men kan sjølsagt brukast av andre og.

Så til det som ikkje er greit, visste du at både snusputer og sigarettfilter inneheld mikroplast? Dessutan kan det ta opp til 10 år å nedbryte dei i naturen. Konklusjon, ta brukte snusputer og sigarettsneiper med deg heimatt!

Andre innlegg

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!

Årets klubbmeisterskap!

Sundag 3. september gjekk det gjeve klubbmeisterskapet av stabelen. Véret viste seg ikkje frå si beste side, men mange varta opp med lave scorar og birdiar innimellom. På herresida vart det Jon Klyve som gjekk runden på lavast score, mens Astrid Sundfjord stakk av med...

Klubbmeisterskap

Søndag 3. september kl 15:00 går klubbmeisterskapet av stabelen. Me vonar at så mange som mogleg vil delta! Me stiller med café, og flotte baneforhold. Spelarar i alle aldrar er velkomne og det vert delt ut pokal i følgjande aldersklassar: Junior herrer Junior dame...