Nytt nybegynnarkurs – Vegen til golf 21. juni 2022

10. juni, 2022

Nytt «Vegen til Golf», startar tysdag 21.juni klokka 18 på banen på Børve. Vil du vera med må du sende påmelding med navn, fødselsdato, telefonnr, postadresse til hardangergolfklubb@gmail.com
Her kan du lese meir om kurset https://www.golfforbundet.no/spiller/spille-golf/veien-til-golf/ Det er fint viss du tar E-læringskurset før du kjem. Prisen er som i fjor, 600 for deg som er under 19, og 1900 for deg som har fylt 19 eller er eldre. Du vil få e-post med innbetalingsinfo når du har meldt deg på. Etter kurset vil du få tilgang til Golfbox. Harald Buene, som har trenar 2 utdanning i golf, tek deg trygt gjennom kurset. Vi har utstyr til låns. Velkommen!

NB! Som tidlegare år får du medlemsskap og fri spelerett resten av året inkludert i kurset. Dersom du betaler medlemskontingent for 2023 får du fri spelerett det året og.

Pokalkamp mot Bjørnefjorden golfklubb sine seniorar herrer på Børve 20. juni Hardanger GK vann kampen med 1 poeng. Gratulerer! Beste par Hardanger: Gert Remeijer/Erling Neteland  41 poeng Beste par Bjørnefjorden:       ...

Hjartestartaren frå Sparebanken Vest er på plass

HjartestartarHardanger golfklubb har fått ein hjartestartar frå Sparebanken Vest. Den heng inne i Lunden – bygget som ligg ved golfbanen like ovanfor turvegen som går frå Børve til Tolomarka. Sjå etter skilt og sjekk 113-appen!

Dameturnering

Bjørnefjorden golfklubb inviterer til dameturnering søndag 12 juni klokka 10. Les alt om det her. Ladies-tour-Bjornefjorden-1Last ned