Sakna

19. juni, 2021

Eit medlem har mista solbrillene sine og saknar dei sårt, for dei er med styrke. Finn du solbrillene, som er brune/gyldne, eller har du sett dei, send ei melding til hardangergolfklubb@gmail.com

Siste Serieturnering før ferien

24 varmegrader hindra ikkje 17 spelarar i å delta i går kveld. Det er litt færre enn vanleg, men forståeleg både pga varmen og feriestart. To av dei som var med, deltok for første gong. Jarle Ystebø gjekk i flight med Geir Leivestad, og det viste seg at dei hadde teke...

Dugnadsliste ballplukking

Lurer du på når det er din tur til å rulle ut maskina som plukkar ballar? Her finn du svaret. Maskinell-ballplukking-dugnadsliste-2021Last ned

Pokalkamp mot Bjørnefjorden

Det var Pokalkamp mot Bjørnefjorden GK i går. Gert Remeijer spelte spesielt godt, og saman med Erling ( hole in one-Erling) vart dei beste par. Dessverre tapte Hardanger golfklubb med to slag likevel, men ingen grunn til å fortvila for det kjem omkamp til hausten!