Trenarutdanning – Noko for deg?

23. februar, 2021

Golfforbundet arrangerer Trenar1 utdanning på Fana golfklubb! Det er to samlingar, 23-25.april og 11-12.september. I tillegg kjem to teoriøkter på nett, 14.april og 7.september. Ta kontakt snarast via hardangergolfklubb@gmail.com dersom du er interessert. Det er ikkje kvart år dette kurset vert arrangert på Vestlandet, så grip sjansen no!

Banen er vinteropen, men

Drivingrange er stengtUnngå oppslått torv, pegg opp på fairwayBegrens nedslagsmerke på greenIkkje spel på banen ved frost eller rim på bakken Bildet vart teke 2.mars av Vidar Østerbø

Er du over 50?

Då kan det vere aktuelt for deg å bli medlem i Norsk Seniorgolf (NSG). Som medlem får du tilbod om å konkurrere med andre seniorar, tilbod om å spele rimelegare på mange banar til visse tider og ein god del meir. Les meir her Bildet er tatt av Stefan Waldvogel Stefan...