Turgåarar og golfarar

8. august, 2021

Den siste tida har vi i styret i golfklubben fått meldingar om at golfarar har «kjefta» på turgåarar. Dette er heilt uakseptabel oppførsel av golfarane, og vi beklagar oppførselen. Til dykk som er unge og utolmodige golfarar vil vi seie, for det første er det de som har ansvar for ikkje å slå ut ballar før banen er klar – går det nokon på vegen er det dei som har forkjørsrett – for det andre, kanskje det kan vere lurt å stå litt på utslagstee 2 og 6 og tenkje gjennom teknikk, sjå på utsikten og roe ned! Vi kjem og til å setje opp skilt som minner deko på dette. Konklusjon, kos deko på golfbanen og la turgåarane få kose seg på gangvegen!

Barnegolf

Bra oppmøte på barnegolf i dag!Ny moglegheit neste torsdag 17:30

Barnegolf torsdag 16.mai

På torsdag (i morgon) er det ny runde med barnegolf kl17:30-18:30. Tilbod for 1-7. klasse. Me møtast på rangen i finværet. 😉 Ta med ungen, uansett om ein har spelt før eller ikkje! MvhSondre og Michael