Tusen takk!

3. desember, 2020

Generalsponsoren vår, Sparebanken Vest, kom med ein gledeleg overraskelse torsdag kveld. På styremøte fekk vi besøk av banksjef May Turid Tømmervik, og ho hadde med seg ei gåve på 20.000 frå “Koronafondet” til banken. Dette set vi stor pris på og pengane er alt brukt på tiltak tidleg i vår. Tusen takk!

Banen er vinteropen, men

Drivingrange er stengtUnngå oppslått torv, pegg opp på fairwayBegrens nedslagsmerke på greenIkkje spel på banen ved frost eller rim på bakken Bildet vart teke 2.mars av Vidar Østerbø

Er du over 50?

Då kan det vere aktuelt for deg å bli medlem i Norsk Seniorgolf (NSG). Som medlem får du tilbod om å konkurrere med andre seniorar, tilbod om å spele rimelegare på mange banar til visse tider og ein god del meir. Les meir her Bildet er tatt av Stefan Waldvogel Stefan...