2. Seniorturnering

11. mai, 2021

Kveldens suverene vinnarar vart Bjørg Døssland (vi beklagar tidlegare feil) og Svein Johannes Stuve. I klassen menn +70 vann Olav Tr. Torpe. Korleis dei andre deltakarane gjorde det, kan du lese i Golfbox. I regn og til tider sterk vind stilte 15 vaksne menn og 7 spreke damer til start. Stundom var vinden så utfordrande at både bagger velta og ballar landa på andre stader enn planlagt. Mange deltakarar tok seg tid til å vere att i Lunden etterpå for å få med seg resultata og trekking av gevinst.