Golfkurs 14.mai

9. mai, 2024

Ynskjer du, eller kjenner du nokon som ynskjer å starta med golf? Me har no satt opp sesongens andre “Veien til golf”-kurs ⛳ Kurset vil gi deg ei praktisk innføring i kva golf handlar om, og omfattar trening i teknikk, reglar, sikkerheit og etikette på bana. Dato for kurset blir: 14.05. kl. 17.30 til 20.30. Dag to av kurset blir de einige om etter de er ferdige med første time.

Vegen til golf (VTG) kostar 1900 for vaksne og kr 600 for juniorarDet året du gjennomførar VTG-kurs får du gratis medlemskap og spelerett ut året! Året etter gjennomført VTG-kurs får ein gratis spelerett, men må betale årsmedlemskap (spelerett betyr at du kan spele fritt på bana). 😁 📞 Påmelding og spørsmål sendast til Harald Buene 99384085

Barnegolf

Bra oppmøte på barnegolf i dag!Ny moglegheit neste torsdag 17:30

Barnegolf torsdag 16.mai