Lyst til å begynne med golf?

7. juni, 2021

No er det siste sjanse før sommaren! Fredag 18. juni klokka 17.30 arrangerer vi dag 1 av “Vegen til golf” (VTG) kurs. Les meir her. VTG består av eit teorikurs som du tek på nett (sjå linken) – du må logge deg inn med Idrettens ID og eventuelt lage deg ein ny brukar viss du ikkje har vore inne før. Vi hjelper dei som melder seg på. Harald Buene, som har trenar 2 utdanning i golf, tek deg gjennom diverse slag og reglar, slik at du er klar til å gå ut på banen. Kurset er ope for alle, og vi har utstyr du kan låne gratis. Dag 2 blir søndag 20.juni og tidspunkt avtaler de fredagen.
Vi har same prisane som i fjor, dvs kr 1900 for dei over 18år og kr 600 for dei frå 12 til 18. Dette inkluderer spelerett i 2021 og 2022 (viss du betaler medlemsavgift i 2022). Meld deg på til hardangergolfklubb@gmail.com så snart som mogeleg (Max 10 deltakarar). Oppgjefullt navn, fødselsdato, adresse, tlf og e-post.

Siste Serieturnering før ferien

24 varmegrader hindra ikkje 17 spelarar i å delta i går kveld. Det er litt færre enn vanleg, men forståeleg både pga varmen og feriestart. To av dei som var med, deltok for første gong. Jarle Ystebø gjekk i flight med Geir Leivestad, og det viste seg at dei hadde teke...

Dugnadsliste ballplukking

Lurer du på når det er din tur til å rulle ut maskina som plukkar ballar? Her finn du svaret. Maskinell-ballplukking-dugnadsliste-2021Last ned

Pokalkamp mot Bjørnefjorden

Det var Pokalkamp mot Bjørnefjorden GK i går. Gert Remeijer spelte spesielt godt, og saman med Erling ( hole in one-Erling) vart dei beste par. Dessverre tapte Hardanger golfklubb med to slag likevel, men ingen grunn til å fortvila for det kjem omkamp til hausten!