Onsdag skjedde det igjen!

24. mai, 2021

Jostein Solberg fekk Hole in One (HIO) på hol 3! Det fantastiske er at dette ikkje er første gong, men faktisk 3dje gong han får til denne bragden. Dei to forrige HIO fekk han på hol 6. Ikkje nok med det, han vann og serieturneringa onsdag. Det same gjorde kona, Reidun Skålheim Solberg i dameklassen og sonen, Eivind Solberg, i juniorklassen. Vi mistenkjer Jostein for å vera ein god læremeister. Gratulerer til heile familien, men mest til han som vi må kunna kalla HIO-meister på golfbanen på Børve!