Seniorvinnarar

6. september, 2021

Bedre seint enn aldri, her er resultata frå siste seniorturnering og samanlagtvinnarar. Det var tett i toppsjiktet i dameklassen, men den som tok samanlagtsigeren til slutt var Astrid K Sundfjord. Vi gratulerer! I herreklassen var det ikkje fullt så tett, Bjarte Døssland hadde sigeren i lomma og heldt hovudet kaldt, og då gjekk det rett til topps. Vi gratulerer!

I tillegg til å verta samanlagtvinnar, vann Bjarte og den siste seniorturneringa. Kveldens vinnar i dameklassen var Marit S Skeie. Vi gratulerer! Samstundes vil vi takke alle trufaste deltakarar for frammøte dette året, og seier vel møtt til neste år!

Andre innlegg

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!

Årets klubbmeisterskap!

Sundag 3. september gjekk det gjeve klubbmeisterskapet av stabelen. Véret viste seg ikkje frå si beste side, men mange varta opp med lave scorar og birdiar innimellom. På herresida vart det Jon Klyve som gjekk runden på lavast score, mens Astrid Sundfjord stakk av med...

Klubbmeisterskap

Søndag 3. september kl 15:00 går klubbmeisterskapet av stabelen. Me vonar at så mange som mogleg vil delta! Me stiller med café, og flotte baneforhold. Spelarar i alle aldrar er velkomne og det vert delt ut pokal i følgjande aldersklassar: Junior herrer Junior dame...