Seniorvinnarar

6. september, 2021

Bedre seint enn aldri, her er resultata frå siste seniorturnering og samanlagtvinnarar. Det var tett i toppsjiktet i dameklassen, men den som tok samanlagtsigeren til slutt var Astrid K Sundfjord. Vi gratulerer! I herreklassen var det ikkje fullt så tett, Bjarte Døssland hadde sigeren i lomma og heldt hovudet kaldt, og då gjekk det rett til topps. Vi gratulerer!

I tillegg til å verta samanlagtvinnar, vann Bjarte og den siste seniorturneringa. Kveldens vinnar i dameklassen var Marit S Skeie. Vi gratulerer! Samstundes vil vi takke alle trufaste deltakarar for frammøte dette året, og seier vel møtt til neste år!

Andre innlegg

Vel gjennomført!

Tusen takk til alle dei 13 som møtte opp på dugnaden laurdag! Det vart rydda i skråningen ved rangen, plukka ballar på dei utrulegaste plassar, rydda rundt alle utslagsmatter, rydda i skråning ved dogleg hol 1 og begynt på sandkasse. Kaffidrøs med eplekake vart det og...

Haustdugnad 25.09.

Haustdugnad laurdag 25. september - kl 10.00 til kl 14.00.Det vert tradisjonell haustdugnad med rydding rundt utslaga , bunker, busker/tre langs gjerde, ballplukking i skogen.Lunden, tilpassing av utslag på hol 6, plate for lagring av sand, busker og tre langs...

Lagsmeister i putting

Bjarte Døssland er i storform, og slo dei 21 andre deltakarane med klar margin. Vi applauderer og gratulerer! Alle stilte i samme klasse, og det vart putta frå 3 forskjellige stader på greenen. Resultata finn du som vanleg i Golfbox.