Siste Serieturnering før ferien

1. juli, 2021

24 varmegrader hindra ikkje 17 spelarar i å delta i går kveld. Det er litt færre enn vanleg, men forståeleg både pga varmen og feriestart. To av dei som var med, deltok for første gong. Jarle Ystebø gjekk i flight med Geir Leivestad, og det viste seg at dei hadde teke VTG saman i 2015, så dei hadde funne tonen raskt. Jarle streva mest med utslaga i følgje han sjøl, men vart oppmuntra av Geir som sa at det var mengdetrening som skule til. Både Jarle Ystebø og Lars Ese Ur, som var den andre ferskingen, sa deltaking frista til gjentakelse! Resultata viste at dei klarte seg bra og hadde kontroll på startnervøsiteten.

Kveldens vinnarar vart Jostein Solberg og Randi Hjemlestad, men sidan Gert Remeijer fekk Hole in One (HiO) på hol 6 vil vi utrope han som kveldens vinnar og! Vi applauderer og gratulerer!

Andre innlegg

Vel gjennomført!

Tusen takk til alle dei 13 som møtte opp på dugnaden laurdag! Det vart rydda i skråningen ved rangen, plukka ballar på dei utrulegaste plassar, rydda rundt alle utslagsmatter, rydda i skråning ved dogleg hol 1 og begynt på sandkasse. Kaffidrøs med eplekake vart det og...

Haustdugnad 25.09.

Haustdugnad laurdag 25. september - kl 10.00 til kl 14.00.Det vert tradisjonell haustdugnad med rydding rundt utslaga , bunker, busker/tre langs gjerde, ballplukking i skogen.Lunden, tilpassing av utslag på hol 6, plate for lagring av sand, busker og tre langs...

Lagsmeister i putting

Bjarte Døssland er i storform, og slo dei 21 andre deltakarane med klar margin. Vi applauderer og gratulerer! Alle stilte i samme klasse, og det vart putta frå 3 forskjellige stader på greenen. Resultata finn du som vanleg i Golfbox.