Siste Serieturnering før ferien

1. juli, 2021

24 varmegrader hindra ikkje 17 spelarar i å delta i går kveld. Det er litt færre enn vanleg, men forståeleg både pga varmen og feriestart. To av dei som var med, deltok for første gong. Jarle Ystebø gjekk i flight med Geir Leivestad, og det viste seg at dei hadde teke VTG saman i 2015, så dei hadde funne tonen raskt. Jarle streva mest med utslaga i følgje han sjøl, men vart oppmuntra av Geir som sa at det var mengdetrening som skule til. Både Jarle Ystebø og Lars Ese Ur, som var den andre ferskingen, sa deltaking frista til gjentakelse! Resultata viste at dei klarte seg bra og hadde kontroll på startnervøsiteten.

Kveldens vinnarar vart Jostein Solberg og Randi Hjemlestad, men sidan Gert Remeijer fekk Hole in One (HiO) på hol 6 vil vi utrope han som kveldens vinnar og! Vi applauderer og gratulerer!

Andre innlegg

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!

Årets klubbmeisterskap!

Sundag 3. september gjekk det gjeve klubbmeisterskapet av stabelen. Véret viste seg ikkje frå si beste side, men mange varta opp med lave scorar og birdiar innimellom. På herresida vart det Jon Klyve som gjekk runden på lavast score, mens Astrid Sundfjord stakk av med...

Klubbmeisterskap

Søndag 3. september kl 15:00 går klubbmeisterskapet av stabelen. Me vonar at så mange som mogleg vil delta! Me stiller med café, og flotte baneforhold. Spelarar i alle aldrar er velkomne og det vert delt ut pokal i følgjande aldersklassar: Junior herrer Junior dame...