Siste Serieturnering før ferien

1. juli, 2021

24 varmegrader hindra ikkje 17 spelarar i å delta i går kveld. Det er litt færre enn vanleg, men forståeleg både pga varmen og feriestart. To av dei som var med, deltok for første gong. Jarle Ystebø gjekk i flight med Geir Leivestad, og det viste seg at dei hadde teke VTG saman i 2015, så dei hadde funne tonen raskt. Jarle streva mest med utslaga i følgje han sjøl, men vart oppmuntra av Geir som sa at det var mengdetrening som skule til. Både Jarle Ystebø og Lars Ese Ur, som var den andre ferskingen, sa deltaking frista til gjentakelse! Resultata viste at dei klarte seg bra og hadde kontroll på startnervøsiteten.

Kveldens vinnarar vart Jostein Solberg og Randi Hjemlestad, men sidan Gert Remeijer fekk Hole in One (HiO) på hol 6 vil vi utrope han som kveldens vinnar og! Vi applauderer og gratulerer!

Andre innlegg

Dugnadsliste ballplukking

Lurer du på når det er din tur til å rulle ut maskina som plukkar ballar? Her finn du svaret. Maskinell-ballplukking-dugnadsliste-2021Last ned

Pokalkamp mot Bjørnefjorden

Det var Pokalkamp mot Bjørnefjorden GK i går. Gert Remeijer spelte spesielt godt, og saman med Erling ( hole in one-Erling) vart dei beste par. Dessverre tapte Hardanger golfklubb med to slag likevel, men ingen grunn til å fortvila for det kjem omkamp til hausten!

Barnegolfen

Vi har no teke sommarferie, men held fram til hausten når skulen startar att. Då blir det trening kvar veke i alle fall til haustferien. Å vere med kostar 300kr for heile året og fritidskortet gjeld. Instruktøren, Michael Iversen, har hatt frå 8 til 4 ungar i alderen...