Vårdugnad!

19. april, 2022

Vil du at golfsesongen skal starte no? Ja då må du kome på dugnad førstkomande laurdag (23.04.) Vi startar kl 10 og held på til 14. Det blir kaffidrøs, men ta med niste. Ta og med river, både jern og plastriver – hagesaks, motorsag, hagereiskap til å “grave” opp plugga ballar på drivingrangen.

Hovudoppgåvene er å rydde banen, utslagstader, og bunker for kvist, lauv, m.m., og å stelle til banen for spel. Få opp sikkerhetsnettet, fjelge Lunden og generelt få banen i stand til spel.

(Pixabay free download)