Vårdugnad!

19. april, 2022

Vil du at golfsesongen skal starte no? Ja då må du kome på dugnad førstkomande laurdag (23.04.) Vi startar kl 10 og held på til 14. Det blir kaffidrøs, men ta med niste. Ta og med river, både jern og plastriver – hagesaks, motorsag, hagereiskap til å “grave” opp plugga ballar på drivingrangen.

Hovudoppgåvene er å rydde banen, utslagstader, og bunker for kvist, lauv, m.m., og å stelle til banen for spel. Få opp sikkerhetsnettet, fjelge Lunden og generelt få banen i stand til spel.

(Pixabay free download)

Andre innlegg

Lokal golfar tangerar Hovland!

Jostein Solberg gjentek suksessen frå tidlegare sesongar, og varta opp med nok ein hole in one på Børve golfbane. Jostein står dermed likt med Viktor Hovland etter endt sesong med tanke på antall hole in one's i 2023. Me gratulerar!

Årets klubbmeisterskap!

Sundag 3. september gjekk det gjeve klubbmeisterskapet av stabelen. Véret viste seg ikkje frå si beste side, men mange varta opp med lave scorar og birdiar innimellom. På herresida vart det Jon Klyve som gjekk runden på lavast score, mens Astrid Sundfjord stakk av med...

Klubbmeisterskap

Søndag 3. september kl 15:00 går klubbmeisterskapet av stabelen. Me vonar at så mange som mogleg vil delta! Me stiller med café, og flotte baneforhold. Spelarar i alle aldrar er velkomne og det vert delt ut pokal i følgjande aldersklassar: Junior herrer Junior dame...